Menu Close Menu

Forum

how do you chat for existing customers ? / General Chat / Free Message Board

You are not logged in.

#1 2021-10-22 05:47:45

jimmackey1988
Member
Registered: 1969-12-31
Posts: 3

how do you chat for existing customers ?

how do you chat for existing customers ?

Offline

#2 2021-10-22 07:39:26

serviceman
Administrator
Registered: 2017-12-07
Posts: 437

Re: how do you chat for existing customers ?

Clear your browser cache and refresh your window.  There have been updates to chat and that message indicates old cached data.

Offline

#3 2021-10-22 15:34:17

hazeleyes19111
Member
Registered: 1969-12-31
Posts: 88

Re: how do you chat for existing customers ?

trying to chat with a friend and all the messages are staying grey - which indicates they are not being seen

Offline

#4 2021-10-23 16:25:12

jimmackey1988
Member
Registered: 1969-12-31
Posts: 3

Re: how do you chat for existing customers ?

I had to update my google chrome for this stupid site to work lol

Offline

#5 2021-10-24 14:11:40

Frespanglish1
Member
Registered: 1969-12-31
Posts: 2

Re: how do you chat for existing customers ?

serviceman wrote:

Clear your browser cache and refresh your window.  There have been updates to chat and that message indicates old cached data.

Am on mobile, cleared my cache, restarted my phone, and chat still won't load.

Offline

Powered by FluxBB